Halloween

 
Idag så är de ju halloween o vi ska iväg på nån hemmafest, sen antar ja att vi drar till allstar men det blir nog rättså lugnt för mig, tog på mig ett extra jobbpass imorgon 12-20 så jag vill vara lite pigg iaf! 
 
Jag bestämde mig tillslut för o vara prinsessa, hade denna för typ två år sen men struntsamma, kul ändå!  

141030Har precis slagit mig ner i soffan, kom hem från jobbet strax efter 19, pratade med Stina i telefon en stund och sen ut direkt med molly. 
 
Ikväll så kommer vi ha fullt hus här hemma, Linus kommer förbi för o visa något (ingen aning om vad dock) sen kommer Stina, Lisa och Axel förbi också, ja o Stina ska surra lite om hur jag ska fixa henne inför imorgon och jag ska fundera på hur jag ska se ut. Har ingen aning och börjar bli lite stressad nu över det! 
 
Hemma hade ja aldrig problem med sånt för jag hade alltid någon vän att matcha med på något sätt, så himla kul var det. Men det är annorlunda nu så jag vet inte hur jag ska se ut! Men de löser vi nog ikväll. 

TBT 141030Idag så kikar jag tillbaka till studenten, så sjukt stolt över mig själv som stog ut och trots velande om vad jag velat så lyckades jag ta den! Jag saknar min fina klass så himla mycket. 
 
Om jag fick ändra något så skulle det vara att jag skulle vart mer taggad än vad jag var den dagen, men jag är ändå sjukt nöjd över min student och alla som var där och firade den med mig.