Victoria secret fashion show 2014

Har just kollat på VS fashion show 2014, ooooh My god. Finns det snyggare brudar?? Har verkligen insett att det är dags att ändra lite (läs mycket) saker hos mig själv. Jag ska bli så snygg oh my.
 


Trix o fix

Idag har jag haft fullt upp och jag är fortfarande inte klar.
 
Jag har rensat min garderob frivilligt för första gången på kanske ah någonsin. Så nu är jag en hel byrå fattigare på kläder som ska skänkas iväg till folk som kanske använder kläderna istället för att dom bara ska ligga i lådor. Så nu ska jag bara hitta ett ställe man kan lämna på.
 
Sen så håller jag på och tvättar och jag har plockat ner julen så Markus slipper göra det själv när jag åkt till Stockholm. 
 
Men som sagt jag har massvis kvar.. Jag ska;
-klippa klor och bada molly
-packa sista väskan till Stockholm
-plocka undan det som ska vara kvar så Markus inte behöver ha de stökigt med mina saker
-städa överlag 
-hämta ut p-piller för ett år
-gå på systemet
-hitta en nyårsoutfit
 
Dom två sista är väl inte måsten egentligen men det ska göras, jag jobbar ju mitt sista pass imorgon sen så är det nyår och sen så poff är dagarna slut och jag åker. Tiden har verkligen gått sjukt fort nu.
 


Söndag 
Igår så fyllde Markus år så då firade vi honom, så det blev lite dricka hemma hos oss och sedan så drog vi till donken o åt lite innan vi gick till Gothards. Drack världens äckligaste cider och vi stannade inte ute länge.
 
Sen från ungefär 02 inatt har jag vaknat/legat vaken titt som tätt för grannen har haft någon sjuk efterfest, lyckades somna tillslut och vaknade av nån joik låt vid 06.. Sen så har dom bara fortsatt hela dagen, musik och stampningar i golvet och vrålar o har sig. Roliga grannar.
 
Just nu kikar jag serie, har städat lite här hemma och hade tänkt o gå upp på stan o försöka hitta något att ha på mig på nyår. Dock är det så förbaskat kallt ute så ja vill typ inte gå ut.