SnowdayFredag. 
Vaknade med världens värk i hela kroppen, speciellt ryggen och ah de spänner så jag har ont i huvudet också.. Ligger just nu med värmefilten runt mig för o försöka få bort det samtidigt som ja kikar på criminal minds. 
Ska ta mig en tablett snart o se om de går över, jobbar inatt 23-03 och sen imorgon 11.30-19.00 så jag hoppas de släpper för det här är hemskt! 
Kallt och snöar som bara den, ja o molly såg ut som snögubbar när vi kom in igen! 

Ut med julenSeg som jag är så tog jag bort granen och julsakerna idag, lite sent kanske men ändå.. Stjärnorna får dock vara kvar ett tag till, så mörkt här annars..
Annars då? Idag sov jag tills ja själv vaknade, utan larm och sånt, kanske hur skönt som helst, va ute med molly, åt lite frukost, sen åkte Markus iväg till kompis och jobb. Jag la mig i sängen och läste lite om 4H gården som vi ska åka till imorgon men jag somnade, så intressant va det! Väcktes av molly som ville att ja skulle gå upp och nu sitter ja här på golvet och ska strax gå ut med lilltjejen! 
 
Drömde världens konstigaste dröm inatt, hade fått massa pengar av någon anledning sen så kom ja hem till Umeå så hade ja fått körkort och en ny bil för ja vart så duktig så överraskade ja Markus med det, sen så hade ja köpt hem en liten svart pufftik hem som hette Batman men kallades för Betty och för att han inte skulle bli arg på mig för ja köpt med mig en hund hem så hade ja köpt en ny tv och Xbox one till honom, fattade ingenting när ja vaknade.. Men åh vad ja önskar att ja kunde skaffa en liten kompis till moffy :( en liten Betty (Batman)
 
Drömmar är då konstiga.. Men att få massa pengar skulle inte sitta fel, skulle ja kunna göra allt jag vill här i livet!

Ps4Idag har jag vart i skolan och pluggat lite inför seminariumet imorgon, känns som om de kommer gå helt galet men ah jag tar det som de kommer..
Efter de gick ja förbi vårdcentralen för o lämna blodprov men dom hade inte tid så ja måste ringa o boka tid imorn istället, sen gick ja hem, kika lite oth, sen kopplade Markus in sin ps4 som kom idag som han fick av mig i julklapp! Så nu vet jag ju vart han kommer spendera sin tid när han är hemma! 
Just nu sitter jag i soffan och har mulat i mig en och en halv burgare medans ja kollar på tv, borde plugga lite mer men jag är så trött så jag orkar inte.. Får gå upp lite tidigare imorn o plugga då istället. 
Annars då? 
Nästa vecka så kommer Linn hit! Ska bli så himla kul o få ha henne här några dagar!