Jobbdag.

 
Kan säga att det var väldigt svårt att lämna den här sötisen imorse o veta att man skulle vara borta hela dagen. Förhoppningsvis så hinner jag hem på min rast så jag kan gå ut med henne. Sen efter jobbet blir de nog hem o vila inför morgondagen när jag ska jobba igen. Men nu måste jag rusa! Hejhopp.

You must be strong

 
ÄNTLIGEN! 
Äntligen är jag klar med alla uppgifter som ska vara inlämnade imorgon egentligen, men eftersom jag jobbar 10-19 så kommer jag inte ha möjlighet till att varken göra eller lämna in uppgifterna imorgon, så det fick bli ikväll. 
Ett himla slit men nu är jag äntligen klar och kan slappna av till en barnfilm eller om jag ska läsa lite ur mina fina böcker jag köpt innan det är dags att sova. 
Måste lägga mig ganska skaplig tid ikväll eftersom jag jobbar så långt pass, så jag orkar, så himla skönt med dagspass varför? Jo för då kan jag ta bussen både dit och hem och slippa åka taxi som jag gör varje natt jag jobbar. Ja det låter lyxigt men det är dyrt. Men jag får inte gå själv hem mitt i natten och det går inga bussar och det är inte alltid man slutar samtidigt som någon annan så vad ska man göra.
Förhoppningsvis får jag min rast ganska lagom tid imorn så jag hinner åka hem o gå ut med molly eftersom Markus jobbar ungefär samma tider som mig så hon kommer vara ensam hela dagen, pluttan. Men det kommer nog gå bra. 
Nej nu ska jag njuta av ledigheten för en liten stund o störa min fina pojke som spelar nba med pussar.
 

SkolaaaaaEftersom läraren är sjuk idag blev vi lediga men ska ändå möta upp några från min andra grupp o göra klart våra gruppuopgiften vid 13, huja sen blir det hem o göra klart allt annat som ska in imorn, som för mig måste in ikväll då jag jobbar 10-19 imorgon. Blir o sova ganska tidigt ikväll. Eller ja, när jag är klar med plugget och har diskat lite. Sen måste jag ut med molly också såklart.